Sistemele de supraveghere video (CCTV)  – este una dintre cele mai eficiente controale de securitate la o întreprindere,în oficiu , alte spații comerciale sau necomerciale. Acestea permit supravegherea non stop și monitorizarea tuturor proceselor care ulterior sunt înregistrate și pot fi vizualizate cu ușurință. Sistemele video reduc la minim riscul unor acțiuni ilegale în limitele clădirii sau teritoriului unde sunt instalate.

În plus, sistema dată în caz de urgență poate reacționa prin expedierea unor notificări în termenul cel mai scurt. Ele foarte bine conlucreaza cu sistemele de acces și sistemele antiincendiu. Un conducător competent neapărat va echipa cu sisteme video zona industrială,atât pentru a reduce riscul de furt sau deteriorare a bunurilor materiale cât și îmbunătățirea eficienței productivității muncii. Prezența sistemelor video vor permite crearea unor condiții ideale pentru o atmosferă sigură de lucru indiferent de ce fel de teritoriu sau dimensiunea lui.

Experții noștri, au o experiență vastă în abordarea acestor probleme și vor contribui la alegerea corectă de echipament după necesitate, instalarea și setarea lui astfel încât ele să funcționeze stabil și fără probleme. Protejați-vă, personalul și baza materială a întreprinderii!